forn valls

 

Forn Valls és una empresa familiar, que es troba a la seva quarta generació. El primer forner va ser Simeó Valls, qui va obrir a Sabadell el seu primer forn de pa. Aquest pare entregat a la seva família i als seus pans, va contagiar de tal manera als seus fills que, quatre dels cinc que tenia, anys després van voler tenir el seu propi obrador, tots sota el nom de Forns Valls, i elaborar els seus propis pans, coques, i d’altres productes artesans.

 

 

Seguir llegint

Francisco Valls , fill de Simeó, sent ben jove ja va endinsar-se al fascinant món del pa. Al igual que el seu pare, va transmetre a la seva família, junt amb la seva esposa Carmen, la passió pel món del pa. Pere Valls, el primogènit, va aprendre l’ofici al costat del seu pare de ben petit. I als  seus 24 anys va emprendre l’aventura de ser forner, junt amb la seva esposa Rosa Maria.

Tots dos varen apostar per que els seus pans arribessin a totes les cases… De nou donaven continuació a l’aventura de fer bon pa i varen obrir un forn a Castellterçol, per anar posteriorment a Mataró, Vilanova i la Geltrú i finalment establir l’obrador a La Ràpita, conservant dues botigues a Vilanova. A dia d’avui, els seus fills Pere i Anna, segueixen els passos de Rosa Mª i Pere. Dia a dia fan que Forn Valls sigui més que un forn, fruit de les seves vivències i experiències en diferents ciutats, cuiden, reinventen i estimen els seus productes de tal manera que els seus panscoquescroissants… tenen gust a records, i junt amb un equip que els acompanya des de fa anys, cada dia posen la passió per que el client gaudeixi de l’última fornada dels seus pans, coques, brioixeria, i pastisseria.

 

 

el nostrE pa

Tots els nostres pans estan elaborats amb la nostra pròpia massa mare, amb diversitat de farines exclusives, fermentacions naturals i llargues, amassat a mà. Tots els ingredients per fer del nostre pa un pa d’abans, gustós, cruixent, amb l’olor de pa dels avantpassats, un pa elaborat amb passió, el nostre pa.

la nostra brioixeria

Seguint l’estil propi del nostre pa, la brioixeria té un caire gustós, amb masses recent fetes al nostre obrador pels nostres artesans.

la nostra pastisseria

Tenim una gran varietat de pastissos, brandes, braços….

Localitza’ns